Αntenna Pacific Broadcasts LTD
3rd Floor, 192 Sloane Street
SW1X9QX, London, UK
Τηλέφωνο: 0044 207 82 30 350
Fax: 0044 207 82 30 331
E-mail: antennaeurope@antenna.gr

Καλώς ορίσατε στην ηλεκτρονική εφαρμογή
διαχείρισης και πληρωμής συνδρομών του Antenna Europe

Ο Antenna Europe είναι διαθέσιμος δορυφορικά σε ολόκληρη την Ευρώπη (εκτός Ελλάδας και Κύπρου).

Τώρα σας εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στον Antenna Europe με ασφάλεια, ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου προκειμένου να μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ψυχαγωγικά προγράμματα, ταινίες θρύλους του Ελληνικού κινηματογράφου και τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες του Μοντέρνου Ελληνικού Κινηματογράφου, τηλεπαιχνίδια, μουσικά, παιδικά και Κυπριακά προγράμματα, το αθλητικό μας πρόγραμμα, παραγωγές αποκλειστικά για τους Έλληνες του εξωτερικού κ.α.

Για να μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα του Antenna Europe θα πρέπει να έχετε έναν αποκωδικοποιητή συμβατό με σύστημα VIACCESS (Ο αποκωδικοποιητής σας θα πρέπει να έχει πρότυπο διαμόρφωσης DVB-S2 και προτείνουμε να είναι συμβατός με MPEG4). Εμείς θα σας προμηθεύσουμε με την κάρτα (smartcard) η οποία είναι συμβατή με το σύστημα VIACCESS και εν συνεχεία θα την εισάγετε στον αποκωδικοποιητή σας.

Η συνδρομή στοιχίζει 78€ και η πληρωμή πραγματοποιείται online μέσω του διεθνούς συστήματος πληρωμών PayPal (για καινούριους συνδρομητές υπάρχει εφάπαξ χρέωση 15€ για την ενεργοποίηση της κάρτας).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική μας εφαρμογή. Θα συμπληρώσετε μια φόρμα με τα στοιχεία σας και εν συνεχεία θα προωθηθείτε στο διεθνούς φήμης σύστημα πληρωμών του PayPal όπου θα πραγματοποιήσετε την αποστολή των χρημάτων στον Antenna Europe. Αν έχετε ήδη προσωπικό λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή και μέσω αυτού.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Δείτε τον οδηγό εγγραφής.

Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε στο σύστημα online διαχείρισης της συνδρομής σας, θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε την κατάστασή της καθώς επίσης να λαμβάνετε αυτόματα τις ενημερώσεις σχετικά με τη λήξη κι ανανέωση της.

Loading